Amigurumi – virkad giraff

virkad giraff

Som jag tidigare nämnt så verkar det som att ALLA runtomkring mig får barn nu, och för två veckor sedan var det dags igen. Den här gången var det min kollegas tur. Och ni vet, jag klagar inte, det är bara fler roliga saker för mig att virka!

Jag är otroligt dålig på att göra klart säker som kräver mer än en komponent, och hur mycket jag än älskar att virka söta små pryttlar så blir de aldrig klart. Jag gör typ kroppen, ett ben och kanske en arm och sen är det inte lika kul längre. Men ja, fördelen med att virka åt någon som ska få barn är ju att det finns en tidsgräns, jag menar ungen kommer ju födas förr eller senare ;)

Det här mönstret var faktiskt rätt roligt, tog bara ett par kvällar att få ihop.

Du hittar mönstret här: Stripey Giraffe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>