Hundleksak – Ben

NoxBen1

Jag har blivit med valp! Åh, han är så söt så jag dör. För en dryg vecka sedan åkte vi ner till Skåne och plockade upp lilla Nox så det har inte blivit så mycket virkat de sista veckorna med förberedelse och sen blir det inte mycket egentid med en 8 veckors valp som totalt älskar att bita på ALLT han kan hitta, då inklusive mina virknålar. Men det är totalt värt det. Titta på honom! Han är helt underbar!

Nox

Men, det går ju såklart inte att skaffa hund utan att åtminstone virka något litet till honom, och vad passar bättre som hundleksak än ett ben? Och han verkar helt klart uppskatta det!

Jag har utgått ifrån det här mönstret Dog Bone Pattern, med viss modifikation som vanligt, då jag ville ha det lite större. Det är ju trots allt till en boxer, jag menar, han är liten nu, men inte så länge till liksom.

NoxBen2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>