Reflexväst till valpen

Nox_reflex

 

Jag har helt glömt bort att lägga in den här i bloggen!

Den här reflexvästen gjorde jag till valp-Nox för 1,5 månad sedan, vad jag inte tänkte på var ju att han var i en ganska rejäl tillväxtperiod så han kunde väl kanske ha den i sisådär 3-4 dagar (!) innan den kändes för liten. Får bli att repa upp den och göra något till honom istället. Eller så bara ger jag bort den till min mammas frops Vilda istället. Många alternativ!

Jag frihandsvirkade den så gick inte efter något speciellt mönster. Den svarta kragen gjorde jag med reliefvirkning och resten halvstolpar. Den är lite kort och dessutom var den lite krånglig att få på. Nästa gång gör jag den längre över ryggen och med band runt magen istället.

Jag kommer nog inte virka mer kläder till Nox förrän han har vuxit till sig lite, och när jag vet om han är lika frösen då som han är nu. Han växer så snabbt att han inte hinner få något underhudsfett så han tycker inte direkt om när det är kallt och blött.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>